Contact & inschrijven


Rob Poiesz

In mijn leven ben ik vooral geïnspireerd door muziek en bewustwording. Op mijn 18ekreeg ik tijdens een muziekavond waar ik piano speelde mijn eerste eenheidservaring. Het was of ik uit mijn beperkte ik trad en bespeeld werd; ik en de zaal vielen samen. Deze ervaring is een motor geweest in mijn ontwikkeling; in mijn persoonlijkheid, maar ook als coach/trainer. Door in het moment te zijn en me samen met anderen af te stemmen, wordt er als het ware een deur geopend naar iets groters; de eenheid achter alles.

Hierdoor kan er gebeuren wat de bedoeling is. In sessies wordt helder waar het om gaat en wordt dit zo nodig geheeld. Ook in mezelf heb ik veel thema’s en emoties onder ogen gezien en mogen transformeren. En dat doe ik nog steeds. Niet altijd een makkelijk proces, maar het resultaat is dat ik het gevoel heb steeds dichter bij mijn ware Zijn te komen. Waarmee ik anderen steeds beter kan helpen om ook thuis te komen in zichzelf.

Ik ben mijn hele leven al bezig met het ontwikkelen van de stem, zowel bij mezelf als bij anderen. Ik heb in vele zanglessen en workshops een weg afgelegd om mijn ware stem te ontdekken en ontwikkelen. Het zingen hielp mij bij doorbraken in mijn gevoelsblokkades. En nog steeds blijft mijn stem in ontwikkeling en sta ik soms verrast wat er allemaal uit komt aan klank.

Het begeleiden van mensen geeft mij veel vervulling. Zo gaf ik diverse cursussen presenteren en zangworkshops. En als koordirigent heb ik meerdere koren gehad, waarbij ik met veel enthousiasme de leden meer klank laat genereren. Plezier en beleving van het zingen staan voor mij centraal. Want samen klanken maken of zingen is een feestje.

linken

INSCHRIJVEN

Adresgegevens

Harderwijkoever 156
1324 HG Almere
Nederland